Bli frivillig - vi har mange spennende oppdrag både inne og ute

Vi ønsker flere frivillige ved sentralen og her kan du melde din interesse.

Har du lyst til å høre mer om hva vi frivillige driver med?

På frivilligsentralen driver vi med et bredt spekter av aktiviteter. Aktivitetene avhenger i stor grad av frivilliges tilstedeværelse og hjelp. Tar du kontakt med oss, kan vi i samråd med deg finne ut hvordan du kan bidra ved vår sentral. Det er viktig for oss at du trives med det du gjør som frivillig - uansett interesser. Noe frivillige liker best uteoppdrag, med hage, hus og hjemmebesøk hvor vi fikser praktiske småjobber. Andre liker best inne-oppgaver og koordinerer våre aktiviteter inne på Frivilligsentralen slik at gjester kan delta på ulike arrangementer. Du kan også hjelpe til med Loppestuene hvor vi har glass, porselen, klær, sko, pyntesaker, sysaker og bøker.

Hvordan tar jeg kontakt?

Kom innom for en prat så blir vi bedre kjent. Deretter du kan få prøve deg som frivillig på en avtalt dag sammen med en erfaren frivillig som blir din mentor. Vi jobber i team og gleder oss til å møte deg!

Ring gjerne og avtal tid for en kaffeprat, spør etter Astrid på telefon 22 15 41 20 eller stikk innom mandag-torsdag mellom kl 10-16, da er sentralen og Loppestuene åpen for gjester. 


Send


2024 © Frivilligsentralen Grefsen Kjelsås