VI TAR I ET TAK FOR EN GOD OG INKLUDERENDE BYDEL.

Visste du at vi har to mottaksklasser for flyktninger på Grefsen skole??

Visste du at vi har to mottaksklasser for flyktninger på Grefsen skole??  Frivillighetssentralen ble kontaktet fordi flere av barna i disse klassene fryser. Tenk på det!  Her går vi rundt på Grefsen Kjelsås i deilig varme luer og votter, boblejakker og tykke bukser, gode varme sko og støvletter, og så er det mange av oss som ikke vet at naboen fryser. Vi vet det nå, og selvfølgelig vil vi hjelpe til. Har dere barn som har vokst fra godt, varmt yttertøy i alder 6 til 14 år? Ja, da blir vi veldig glade om du kontakter Frivillighetssentralen i Glads vei 47. Vi henter så gjerne en pose eller flere, sorterer og bunter og gir videre til familiene som trenger. Har dere ski, staver og støvler som hører i hop, ja da er det mange 6- til 14-åringer som kan få det gøy i snøen i nytt hjemland. Skøyter er sikkert også topp.
 Og så har Grefsen skole også nevnt mobiltelefoner. Det er nå en gang sånn, at kommunikasjon ungdom imellom foregår pr. mobil, og mobiltelefoner er det få av flyktningbarna som har med seg i kofferten. Skulle du ha en som fungerer, men som du har vraket av en eller annen grunn, ja da sier vi tusen takk til det også.


Og så til neste sak. Kan vi få til en leksehjelpgruppe her på Frivillighetssentralen Grefsen Kjelsås. Barna i mottaksklassene slutter på skolen ved 13.30 tiden. Veien over til Frivillighetssentralen fra Grefsen skole er kort. Vi stiller med boller og saft, stoler og bord. Kan du stille med ca. 2 timer voksenkontakt og litt pluss og minus en gang i uken? (I første omgang fram til sommerferien). Det hadde vært SUPERT. Man trenger ingen kompetanse annet enn lyst til å være litt sammen med barn, som skal prøve å få fotfeste i et helt nytt land.
 
 VI VENTER SPENT PÅ SVAR HER PÅ «FRIVILLIGHETEN».  Vårt telf. nr.: 22 15 41 20   eller e-post: post@grefsen.org


På forhånd TUSEN TAKK FOR AT DERE VIL HJELPE

2021 © Frivillighetssentralen Grefsen Kjelsås