Valentine's Day på Frivillighetssentralen

Anledninger må markeres, så også på «Frivilligheten». Med disse fine bildene ønsker vi alle våre venner, sent, men godt, en riktig HAPPY VALENTINE!

De deilig sconesene, som dere ser på bildet, slo Kristin og Magnus sammen på en, to, tre, og her deler vi oppskriften med dere. De var nemlig KJEMPEGODE, og har du litt smør og en pølsesnabb i huset, blir det prikken over i’en.
Scones
 
9 dl. Hvetemel (eller halvparten sammalt hvete – dette alternativet brukt vi her)
  2 ss farin
  1 ss bakepulver
  ½ ts salt

5 ss margarin (75 gram)
 4 dl sur eller søt melk (vi brukte søt)
 Bland det tørre og rør i melk og smeltet margarin. Del deigen i fire like deler. Klapp hver del til en rund kake (ca. 16 cm i diameter). Legg kaken på bakepapir på stekebrett. Del hver kake i fire. Stekes midt i ovnen på 200-220 grader C. i 10 minutter, og vips, deilige scones til teen. 


VELBEKOMME!!



Flere nyheter

Intervju med Frivilligsentralen på Grefsen: Vi lager mer plass til mannfolka (avisa Journalen OsloMet)

Møteplasser forebygger vi ensomhet. Vi på Frivilligsentralen elsker å rykke ut på oppdrag, arrangere aktiviteter og hygge oss med en kaffeprat med gode naboer. Hvis du kjenner noen som vil oppleve flere eventyr eller synes dagene blir kjedelig og grå, be dem stikke innom oss. Vi har alltid noe moro på gang og Loppestuene har mye rart man kan kikke på. Og fremover kommer det flere tilbud rettet til "mannfolka", bare å glede seg. Vi setter på kaffen, du er varmt velkommen! Link til artikkel nedenfor.

2024 © Frivilligsentralen Grefsen Kjelsås