Valentine's Day på Frivillighetssentralen

Anledninger må markeres, så også på «Frivilligheten». Med disse fine bildene ønsker vi alle våre venner, sent, men godt, en riktig HAPPY VALENTINE!

De deilig sconesene, som dere ser på bildet, slo Kristin og Magnus sammen på en, to, tre, og her deler vi oppskriften med dere. De var nemlig KJEMPEGODE, og har du litt smør og en pølsesnabb i huset, blir det prikken over i’en.
Scones
 
9 dl. Hvetemel (eller halvparten sammalt hvete – dette alternativet brukt vi her)
  2 ss farin
  1 ss bakepulver
  ½ ts salt

5 ss margarin (75 gram)
 4 dl sur eller søt melk (vi brukte søt)
 Bland det tørre og rør i melk og smeltet margarin. Del deigen i fire like deler. Klapp hver del til en rund kake (ca. 16 cm i diameter). Legg kaken på bakepapir på stekebrett. Del hver kake i fire. Stekes midt i ovnen på 200-220 grader C. i 10 minutter, og vips, deilige scones til teen. 


VELBEKOMME!!



Flere nyheter

Velkommen til LOPPEMARKED lørdag og søndag 20-21. april kl 12-16 begge dagene!

Vi gleder oss til STORT LOPPEMARKED helgen 20-21. april 2024. Vi har gøyale Loppestuer både innendørs og utendørs. Klær, sko, porslen, håndverk, bøker, barneleker, spill, LP-plater, barneklær, stoffer, pyntesaker, kjoler, herredresser, kjøkkenutstyr, kuriosa og mye mer! VIL DU GI LOPPER? Frivilligsentralen tar imot lopper i perioden 8-18. april i Glads vei 47 på Grefsen (Rødt mursteinshus merket Menighetshuset og Frivilligsentralen). Vi er åpne mellom 10-16 mandag-torsdag og etter avtale hvis du levere lopper til oss. Har du spørsmål, ring oss på 22 15 41 20.

2024 © Frivilligsentralen Grefsen Kjelsås