Turen er fullbooket (kun venteliste) TUR & KULTUR besøker Håndverksfestivalen på Hadeland Glassverk mandag 12. februar

Elsker du kunst, festbunader, keramikk, smykker og design? Da er dette turen for deg. Vi planlegger en dagstur til Hadeland Glassverk som har en SPESIALUTSTILLING med kunsthåndverk i ypperste klasse. Flere bygg og saler proppfulle av kunst og håndverk. I tillegg kan du se den vanlige besøksutstillingen med glassblåsing og porselen. Pris kr 290 (buss, inngang, guiding og lunsj). Turen er fullbooket, kun venteliste.

UT-PÅ-TUR til Håndverksfestivalen på Hadeland Glassverk mandag 12. februar! 

Fargerik opplevelse for deg som liker design, klær, festbunader, garn, glasskunst, keramikk, søljer, hatter, maleri, treskuptur og MYE MER!

Bli med Frivilligsentralen på dagstur til Håndverksfestivalen på Hadeland Glassverk

Dato: Mandag 12. februar (dagstur i privat buss fra ca kl 9.30 til 17)

Pris: Kr 290/pers (egen buss, inngang, guiding og felles lunsj)

Venteliste: Telefon 22 15 41 20 (man-tor kl 10-16)

KERAMIKK - SØM - METALL - TREVERK - GARN - MALING - GLASS - PORSELEN - SMYKKER - HUDPLEIE - STRIKK

Vi løfter frem håndverk av alle slag i Håndverksfestivalen 2024. Både moderne og tradisjonsrike håndverksmetoder får sin plass i en flott utstilling i Galleri 2. 

Hadeland Glassverk har fra tidligere år en lang tradisjon for å arrangere håndverksfestivaler. I 2024 finner vi frem igjen det beste fra denne tradisjonen, gir det en ny innpakning og løfter frem enda flere gode, norske håndverkere, kunstnere og skapere!

De vil vise frem, lære bort, engasjere og inspirere - og gi våre besøkende en spennende og ny opplevelse innenfor kunst og håndverk.

LINK Les mer om festivalen og UTSTILLERE her: Håndverksfestivalen (hadeland.com) 

Dra på egenhånd? Festivalen er åpen for publikum fra 3. februar - 24. mars 2024. Man kan ta tog fra Grefsen togstasjon til Lunner stasjon (1 times togtur) deretter lokalbuss fra Lunner stasjon til døra til Handeland Glassverk, ca 25 minutter). Turen tar ca 1,5 time hver vei med kollektivtransport.

2024 © Frivilligsentralen Grefsen Kjelsås