Sporty frivillige rykker ut, vi hjelper deg i hus og hage!

Frivilligsentralen har 45 spreke frivillige som drifter våre gøyale aktiviteter og rykker ut på hjelpeoppdrag i bydel Nordre Aker. Vi liker å hjelpe pensjonister i nabolaget med praktiske gjøremål, ring oss på 22 15 41 20

ARTIKKEL i den lokale nettavisen Nordre Aker Budstikke (NAB.no) 30. januar 2024

Link:  Mittnab, Grefsen | Sporty frivillige fra frivilligsentralen rykker ut 

FOTO: Frivilligsentralen har nye arbeidsklær. Frivillige Ivar og gjengen er klare for flere oppdrag ute i bydelen. Ring og bestill tid på 22 15 21 40, vi rykker ut!  

"Frivilligsentralen har 45 spreke frivillige som drifter våre gøyale aktiviteter og rykker ut i bydel Nordre Aker, forteller daglig leder Astrid Sømoen ivrig"  Vi er også en hjelpesentral du kan ringe til, vi hjelper pensjonister og trengende med småjobber i hus og hage.

Glade lokale hjelpere

Vi har 10-12 frivillige på jobb hver dag. Dette er voksne folk i alderen 60 til 92 år, alle med stort hjerte for å hjelpe andre. Våre frivillige er svært allsidige og med glimt i øyet løser de mange ulike oppdrag hver uke.

Hva gjør frivilligsentralen?

Våre tre hjertesaker:

  1. Hjelpesentralen rykker ut på oppdrag i bydelen og hjelper pensjonister med praktiske småjobber i hus og hage. Vi henger opp gardiner, strør grus, vasker vinduer, henter hjelpemidler og klipper gressplen. Og mye mer!
  2. Aktiviteter Våre frivillige rigger og drifter våre åtte faste aktiviteter inne på sentralen. Vi har trimgrupper både utendørs og inne. Vi har datahjelp, strikkegruppe, kaffekos, lesegruppe, designgruppe og lunsjtreff.
  3. Møteplass Frivilligsentralen er åpen for alle i bydelen, og vi byr på kaffe og en hyggelig prat. Vi har gøyale loppestuer takket være gavmilde naboer og dyktige frivillige med blikk for klær og kuriosa. Her kan du donere klær og lopper og gjøre bruktkupp til lave nabopriser.

Fortell naboer og familie at vi finnes

Vi kan hjelpe og glede flere pensjonister, så del med venner og naboer at vi finnes. Besøk frivilligsentralen og Loppestuene i Glads vei 47 på Grefsen. Ring hjelpesentralen vår og bestill tid på telefon 22 15 41 20, et hjelpeoppdrag koster kr 100,- (kontant eller vipps). På frivilligsentralen er alle velkommen innom, vi byr på kaffe og te og en hyggelig prat. 

Åpningstid mandag-torsdag klokka 10-16 

Følg oss gjerne på Facebook: Frivilligsentralen Grefsen Kjelsås

Hjemmeside: grefsen.frivilligsentral.no.


2024 © Frivilligsentralen Grefsen Kjelsås