Politisk time med Rødt

Annen hver onsdag inviterer Frivillighetssentralen en politiker fra Bydelsutvalget på besøk hit til Glads vei. Petter Færevaag fra Rødt gjestet årets siste politisk time.

Var du der? På «politisk time» nå på onsdag 11. desember? Om du ikke var der, får du mulighet igjen like ut på nyåret. Da fortsetter vi nemlig med vårt nokså ferske aktivitetstilbud. Annen hver onsdag inviterer Frivillighetssentralen en politiker fra Bydelsutvalget vårt på besøk hit til Glads vei. Ny politiker, nytt parti hver gang. På denne måten kan vi alle bli kjent med politikerne som styrer nærmiljøet vårt.

Vi sier tusen takk for besøket på onsdag, til Petter Færevaag fra Rødt. Han orienterte oss om «åpen halvtime» før møtene i Bydelsutvalget. Dette er et fora man kan møte opp i om man har noe på hjertet, noe man ønsker å informere bydelspolitikerne om. Vi fikk vite noe om hva det koster å drive en bydel -  1,7 milliarder kroner. Det aller meste av disse midlene er øremerket saker som sykehjem, barnehager, veier etc. Men noen millioner kan politikerne «skalte og valte» med, og er det noe du mener bør prioriteres, er det her man må sette inn støtet. 

Petter kom med et godt innspill til oss her på Frivilligheten:
«Jeg ser dere har en snekkerbod her inne», sa han. «Har dere utlån av verktøy også?»
«Nei, det har vi nok ikke», ble svaret, men kanskje dette er noe vi bør tenke på, noe vi bør arbeide videre med. Veldig nyttig med innspill og nye ideer. 

Neste «politisk time» blir onsdag 22. januar. Sett av dagen, og så får du vite senere hvem som kommer på besøk akkurat da. Følg med på hjemmesiden vår og på plakat utenfor sentralen. Det er nemlig siste politiker som utfordrer neste, så enn så lenge vet vi ikke hvem som kommer på besøk den 22.

2021 © Frivillighetssentralen Grefsen Kjelsås