Julesalg på Frivillighetssentralen

Julen er innledet på Frivillighetssentralen. Klikk her for å lese mer.

26. november sto en julepyntet sentral klar til å ta imot besøkende. Bordene bugnet av herlig julepynt og forslag til julegaver, gaver sentralen hadde mottatt i løpet av året, saker som vi hadde gjemt i skuffer og skap til denne store dagen.

Og en stor dag ble det. Fra tidlig på morgenen strømmet folk inn for å titte på hva vi hadde funnet fram, alle sakene som de frivillige hadde brukt to fulle uker på å arrangere. ingen ting gjør seg selv. Gammelt skal ryddes bort, nytt skal bæres fram, og så skal det danderes. Tusen takk til dere frivillige som har brukt timevis på denne jobben. Jeg har sjelden sett en flottere juleutstilling. Og det var nok våre gjester helt enige i, for kjøpelysten var på topp. Kurver, vesker og poser ble fylt til randen. Her var nisser og lykter, julehus, juleserviser, bjeller og kuler mm.

På kontoret var det latter og prat. Kaffe ble byttet ut med gløgg og pepperkaker, og sentralbakte serinakaker fylte fatene. Julelys var tent både ute og inne og nissefar med julegrøten satt på sin faste plass ved inngangen.


EN FLOTT START PÅ JULEN PÅ FRIVILLIGHETSSENTRALEN GREFSEN KJELSÅS.

2021 © Frivillighetssentralen Grefsen Kjelsås