Info for uke 50

Her kan du lese oppdatert informasjon fra sentralen for uke 50.

Uke 49 er historie, og juleåpning og påfølgende handledager gikk veldig greit. Vi greide stort sett å overholde smittevernsregler – besøkende koste seg på uteplassen, og ingen sure miner om man måtte velte litt på å komme inn.  Inne var alle disiplinerte, ikke mer enn fem på ulike rom, registrering gikk greit, og antibac flaskene ble brukt.
Dette betyr at vi prøver oss på en uke til. Uke 50 har vanlige dager med åpningstider som følger:

Mandag, tirsdag, onsdag og torsdag 10.00-16.00.   Obligatorisk med munnbind inne, vask med antibac før man går inn, og registrering med navn og telefonnummer. Bare tillatt med 5 på hver side av midtgangen. 

Hjelpesentralen tar kun imot oppdrag ute, dvs. oppdrag hvor man ikke trenger å gå inn til fremmede.
Vi henter hjelpemidler, arbeider i hager og handler.
Vi tar gjerne en prat på telefonen. Bare ring oss om du ønsker litt adspredelse, og mandager inviterer vi til «Ut på tur, aldri sur». Møt på sentralen kl. 11.00 om du ønsker å være med. Ta med sekk med termos og en matbit.

Daglig leder vil være borte mandag og tirsdag, men «nye koster», Eva Brænd og Laila Haakonsen, vil ta imot.

Ha en riktig fin uke alle sammen.


Flere nyheter

Velkommen til LOPPEMARKED lørdag og søndag 20-21. april kl 12-16 begge dagene!

Vi gleder oss til STORT LOPPEMARKED helgen 20-21. april 2024. Vi har gøyale Loppestuer både innendørs og utendørs. Klær, sko, porslen, håndverk, bøker, barneleker, spill, LP-plater, barneklær, stoffer, pyntesaker, kjoler, herredresser, kjøkkenutstyr, kuriosa og mye mer! VIL DU GI LOPPER? Frivilligsentralen tar imot lopper i perioden 8-18. april i Glads vei 47 på Grefsen (Rødt mursteinshus merket Menighetshuset og Frivilligsentralen). Vi er åpne mellom 10-16 mandag-torsdag og etter avtale hvis du levere lopper til oss. Har du spørsmål, ring oss på 22 15 41 20.

2024 © Frivilligsentralen Grefsen Kjelsås