Hva driver vi med på Frivilligsentralen?

Her kan du lese om hva vi driver med. Vi er hjelpesentral, aktivitetssenter og sosial møteplass


Vi er en hjelpesentral, aktivitetssenter og sosial møteplass

Hjelpesentral: Trenger du hjelp i hverdagen, ring oss på telefon 22 15 41 20. Våre frivillige kan hjelpe med det meste og avtaler tidspunkt når vi kommer. 

Vår dyktige frivillige rykker ut på oppdrag til trengende i bydel Nordre Aker. Noen eksempler på ting vi kan hjelpe med: Vi bytter lyspærer og batteri i røykvarslere. Vi støvsuger, vasker gulv, pusser vinduer og henge opp gardiner. 

Vi kan slå gressplen, klippe hekken og kjøre bort hageavfall. Vi hjelper med matinnkjøp og varer fra andre typer forretninger. På vinteren hjelper vi med snømåking, strøsand og julepynting. Vi kjører ut fyringsved pensjonister og henter hjelpemidler på Hjelpmiddelsentralen. Vi kan hjelpe pensjonister og trengende med enkle klesreperasjoner når vi har kapasitet. Ring og spør, vi hjelper gjerne.
 

Vi er et aktivitetssenter og sosial møteplass i nærmiljøet

Har du lyst til å delta på fellesaktiviteter som strikkegruppe, torsdagslunsj, boksirkel, trim- eller turgruppe? Eller bare stikke innom på en gratis kaffekopp og noe å bite i? Da er Frivilligsentralen plassen for deg!

Savner du en lokal møteplass og har lyst til å treffe mennesker og slå av en prat, ja da finner du veien til oss i Glads vei 47 på Grefsen. Sommerstid har vi møbler på uteplassen og vi drikker kaffe og saft i sola. 

Her er det alltid liv og røre, og mye å være med på. Vi har også vår gjenbruksbutikk Loppestuene, flere rom smekkfulle av pene bruktklær, porselen, gardiner, pynteting, barneklær, musikk, leker og kuriosa. Vi har også masse bøker og lesestoff for både liten og stor til lave nabopriser. Vi tar også imot lopper hvis du vil gi bort. "Hele, rene og pene" er vårt motto.

Bare stikk innom, ung eller eldre, vi er veldig glade i besøk. Åpningstid er mandag til torsdag kl 10-16.

Er du glad i loppemarked og brukte saker?

Ja da bare MÅ du komme innom oss en tur! Godt skjult i underetasjen i Grefsen Menighetshus (Glads vei 47) ligger en perle for deg som liker gjenbruk. Loppestuene våre har over 150 kvadratmeter med ulike rom fulle av saker og ting. Klær, sko, vesker, porselen, leker, bilder og bøker. Vi har også eget loppemarked både vår og høst. 

Kom å se selv!
 

HÅPER VI SES PÅ FRIVILLIGSENTRALEN GREFSEN KJELSÅS I GLADS VEI 47.
 
 

Flere nyheter

Intervju med Frivilligsentralen på Grefsen: Vi lager mer plass til mannfolka (avisa Journalen OsloMet)

Møteplasser forebygger vi ensomhet. Vi på Frivilligsentralen elsker å rykke ut på oppdrag, arrangere aktiviteter og hygge oss med en kaffeprat med gode naboer. Hvis du kjenner noen som vil oppleve flere eventyr eller synes dagene blir kjedelig og grå, be dem stikke innom oss. Vi har alltid noe moro på gang og Loppestuene har mye rart man kan kikke på. Og fremover kommer det flere tilbud rettet til "mannfolka", bare å glede seg. Vi setter på kaffen, du er varmt velkommen! Link til artikkel nedenfor.

2024 © Frivilligsentralen Grefsen Kjelsås