Gledelig jul og godt nyttår fra alle oss på Frivilligsentralen!

Nå tar vi juleferie og gleder oss til å se deg i januar! Kalender for våren 2024 leser du lengre ned i saken. Vi fortsetter med våre vanlige aktiviteter inne på sentralen og vi rykker ut på oppdrag i bydelen og hjelper trengende med praktiske gjøremål. Og inne på sentralen er det mange ulike ting du kan delta på hver uke. Bli med på turer i skog og mark - eller strikk babytøy på onsdager? Liker du å sy eller lage mat? Kanskje du liker kunst og vil være med på våre utflukter Tur & Kultur? Vi åpner onsdag 3. januar 2024 kl 10.00 Kom innom, du er varmt velkommen til Glads vei 47 på Grefsen!

Vi åpner onsdag 3. januar 2024 - vi gleder oss til å treffe deg i 2024 - godt nyttår! 

Foto: På bildet er to av våre 45 hjelpsomme frivillige, Lise og Liv Jorun.

AKTIVITETER 2024

ÅPNINGSTID: Mandag - torsdag kl 10-16.

FRIVILLIGSENTRALEN er en koselig møteplass for alle i bydelen Grefsen Kjelsås. LOPPESTUENE er åpen mandag-torsdag kl 10-16, her kan du gjøre bruktkupp. 

HJELPESENTRALEN RYKKER UT  Vi hjelper trengende i bydelen med praktiske gjøremål i hus og hage. Du kan ringe oss på telefon 22 15 41 20 og bestille hjelp. Da kommer 2 vennlige frivillige hjem til deg, vi er glade pensjonister som liker å hjelpe andre. Et hjelpeoppdrag koster kr 100,- og vi tar kontant og vipps.

MANDAG

Kl 11.00 Turgruppa Ut-på-tur går tur utendørs. Varme klær og gode sko, ta med niste og termos. 

Kl 13.00 Pratekoppen Ukrainsk vennegruppe for voksne. Mange foreldre og besteforeldre med barn bor i bydelen, barna går på språkkurs på Grefsen Skole.

Kl 10-16 Loppestuene er åpne.

TIRSDAG

Kl 11.00 Tirsdagstrimmen innendørs i gymsal. Styketrening og balanse med flott musikk. Vafler og kaffe etterpå.

Kl 10-16 Loppestuene er åpne.

ONSDAG

Kl 11.00 Strikkegruppa møtes annenhver uke og strikker babytøy til premature babyer, alt gis til sykehus. Vi byr på kaffe og kakebit og koselig stemning!

Kl 14 Søte Ilse baker på kjøkkenet, er du heldig så vanker det en smakebit!

Kl 10-16 Loppestuene er åpne.

TORSDAG

Kl 12.00 Torsdagskaffen - sosialt og trivelig! Vi samles ved langbordet og drikker kaffe, te og en kakebit. Vi prater om alt mulig, kom og bli med du også!

Kl 13.00 Bok-i-lunsjen er vår lesegruppe som møtes annenhver uke. De som deltar leser ca 6-7 bøker i halvåret og møtes for en hyggelig bokprat og lunsj.

Kl 14-16 Søm og re-design. Her kan du stikke innom og sy. Det eneste du må tørre er å tråkke på pedalen på symaskina. Vi liker både nytt og gjenbruk, kom innom og ta en kikk.

Kl 10-16 Loppestuene er åpne.

Velkommen innom oss i Glads vei 47 på Grefsen

(Frivilligsentralen er stengt fredager)

Flere nyheter
2024 © Frivilligsentralen Grefsen Kjelsås