Gerda Høgnes er nominert til ÅRETS NAVN og ILDSJEL, husk å stemme på henne!

Vår egen trimdronning og primus motor, Gerda Høgnes (92) er nominert til bydelens høyeste pris. Vi er 45 stolte kollegaer på Frivilligsentralen som er imponert av vår fabelaktige (og fabelaktive) Gerda. Gå inn på www.nab.no og stem på henne du også!

Avisen Nordre Aker Budstikke som står for kåringen (hjemmeside. www.nab.no) LINK ARTIKKEL: Årets navn, Grefsen | Gerda (92) har jobbet som frivillig i 15 år: – Jeg har ingen planer om å gi meg (nab.no) 

Gerda Høgnes er nominert til ÅRETS NAVN og ILDSJEL i bydelen Nordre Aker i Oslo. Det bor 52.000 personer i bydelen og Gerda er i i flott selskap med 4 andre pådrivere som er nominert. Vi ønsker alle lykke til med stemmer og kåringen!

– Jeg tror at alle mennesker synes det er godt å kunne gjøre noe for andre mennesker når de har tid til det, og jeg har hatt tid 

– Det gir meg veldig mye glede

Gerda sørger for hverdagsglede for mange, men hun påpeker at det å jobbe på Frivilligsentralen også gjør henne glad.

– Hvis jeg ikke hadde hatt Frivilligsentralen, så vet jeg ikke hva jeg hadde gjort. Når du blir 92 år så har du ingen venner igjen. Jeg har familien min som jeg er veldig glad i, men de bor et stykke unna og har jo veldig mange ting de må gjøre. Men når jeg er på Frivilligsentralen hver mandag morgen, på tirsdagene og noen ganger på middagsservering på torsdagene, da ser jeg blide fjes som jeg kjenner, det er god og nykokt kaffe og vi setter oss ned og prater sammen. Det gir meg veldig mye glede, og jeg er så glad for at jeg kan jobbe der.

Lederen på Frivilligsentralen, Astrid Sømoen, deler gleden for at Høgnes er en del av virksomheten. 

– Gerda er en svært inspirerende dame og et leksikon når det gjelder frivillighet. Hun kommer på jobb flere dager i uka og er altså så arbeidslysten og motivert. Mange av våre frivillige begynner å jobbe hos oss når de er rundt 60 år, og så er det en dame som er 30 år eldre, full av vitalitet, som viser at man kan leve et godt liv hele livet. Hun er lynkjapp i hodet, tøff i replikken og ler så det gjaller, så hun er en skikkelig god allrounder, sier Sømoen.

Stem på Gerda, vi heier på henne!

Link til artikkel og stemmegiving: Årets navn, Grefsen | Gerda (92) har jobbet som frivillig i 15 år: – Jeg har ingen planer om å gi meg (nab.no) 

Flere nyheter
2024 © Frivilligsentralen Grefsen Kjelsås