Frivillighetssentralen hjelper så gjerne til jul!!

Se hvordan ved å klikke her.


«Trenger du hjelp til juleforberedelser», skrev Frivillighetssentralen i siste nummer av Talefoten. Vi kan hjelpe med julemat og juletre, med julekort og julenek og mye, mye mer. Og i dag på en ganske vanlig torsdag fikk vi et hyggelig juleoppdrag. Godt inn i marka bor det nemlig en ordentlig hyggelig, voksen dame. 70 år har akkurat blitt rundet og det meste greier hun selv. Men JULEVEDEN den er tung å få i hus. Og VINTERVINDUENE, ja de er ikke særlig lettere. Det er lang vei fra lagringsplass for ved og vinduer til den koselige stua.
 «Men ingen problem», det visste vår gode venninne, «for jeg har jo Frivillighetssentralen på Grefsen Kjelsås». Og i dag var det Jan og Magnar som satte seg i frivillighetsbilen med kurs for marka. Dette var en mannfolkjobb. Kåre ble med som hjelpemann og Magnus som fotograf. 

      

Flere nyheter

Intervju med Frivilligsentralen på Grefsen: Vi lager mer plass til mannfolka (avisa Journalen OsloMet)

Møteplasser forebygger vi ensomhet. Vi på Frivilligsentralen elsker å rykke ut på oppdrag, arrangere aktiviteter og hygge oss med en kaffeprat med gode naboer. Hvis du kjenner noen som vil oppleve flere eventyr eller synes dagene blir kjedelig og grå, be dem stikke innom oss. Vi har alltid noe moro på gang og Loppestuene har mye rart man kan kikke på. Og fremover kommer det flere tilbud rettet til "mannfolka", bare å glede seg. Vi setter på kaffen, du er varmt velkommen! Link til artikkel nedenfor.

2024 © Frivilligsentralen Grefsen Kjelsås