Frivillighetssentralen Grefsen Kjelsås stenger fra 13. mars til 30. april

Viktig informasjon til alle brukere av Frivillighetssentralen Grefsen Kjelsås

TIL ALLE BRUKERE AV FRIVILLIGHETSSENTRALEN GREFSEN KJELSÅS.

Pga. spredning av Coronaviruset i Norge, og de alvorlige konsekvenser dette har fått for befolkningens helse, er det med tungt hjerte jeg, som daglig leder av Frivillighetssentralen Grefsen Kjelsås, må meddele at sentralens møteplass i Glads vei 47, stenges for besøkende fra fredag 13. mars til tirsdag 30. april. Dette er i samråd med myndighetenes anbefalinger, menighetens ledelse og bydelsoverlegen. Frivillighetssentralen Grefsen Kjelsås sin møteplass er en særdeles utsatt arena for Corona smitte og spredning, da svært mange eldre mennesker møtes på trang og liten plass. Daglig leder vil etter planen være tilgjengelig i arbeidstiden på telefon 22 15 41 20.

Daglig leder håper for forståelse for denne avgjørelsen, da alle nå må bidra i denne nasjonale dugnaden i bekjempelse av Corona sykdommen.

Jeg håper å kunne ønske dere alle velkommen tilbake til sentralen vår etter 30 april, til mange kaffekopper, mye prat og latter, mange hyggestunder, turer og arrangement. Pass på dere selv, unngå store forsamlinger og vask hender grundig. 

GLEDER MEG TIL Å SE DERE ALLE IGJEN!!

Hilsen
Kjersti Vasli
Daglig leder

2021 © Frivillighetssentralen Grefsen Kjelsås