Bli med på Høstutstillingen onsdag 4. oktober! Vi reiser i samlet flokk og spiser lunsj sammen

Vil du være med? Vi skal på Kunstnernes Hus og se STATENS 136. HØSTUTSTILLING. Meld deg på og få en flott dag fylt med kunst og kultur i hyggelig lag, inkludert gratis lunsj. Begrenset antall plasser.

STATENS HØSTUTSTILLING onsdag 4. oktober! 

Meld deg på og få en flott dag fylt med kunst og kultur i hyggelig lag. Vi reiser i samlet flokk tur/retur fra Frivilligsentralen, felles guidet omvisning og vi spiser lunsj sammen.

Påmelding på Frivilligsentralen telefon 22 15 41 20 (man-tors mellom 10-16). Begrenset antall plasser. Turen varer fra kl 10 til ca kl 15.

HVOR GÅR TUREN?

Tur og Kultur starter høsten med utflukt til den årlige Høstutstillingen på Kunstnernes Hus i Oslo sentrum. Utstillingen favner bredt innen mange stilformer innenfor samtidskunst. Her kan du se malerier, skulpturer, foto, lyd/musikk, preformance, levende bilder og mye mer. Moderne kunst kan oppleves spennende, provoserende, rar, tankevekkende, lærerik og vakker - en ypperlig anledning til å diskutere og undre seg sammen. Dette blir en spennende dag og mange kreative inntrykk. 

PRAKTISK INFO Du må være påmeldt for å kunne delta, personlig påmelding på telefon 22 15 41 20

På selve turdagen onsdag 4. oktober er det oppmøte på sentralen kl 10 med informasjon og en trivelig bli-kjent-kaffekopp. Felles avreise til sentrum. Ta på gode sko, det blir litt gåing til kollektivtransport og noe trapper i løpet av dagen. 

På Høstutstillingen får vi guidet omvisning og høre om de spennende verkene som er utstilt. Etter omvisningen er det felles gratis lunsj i 13-tiden på en italiensk nabocafe. Vi avslutter med felles retur tilbake til Frivilligsentralen, avslutning ca kl 15. 

GRATIS Å DELTA (du trenger bare å betale egen Ruter-billett) 

Turdagen er gratis, vi fikser inngangsbillett, guiding og lunsj er inkludert. Du trenger kun å kjøpe din egen trikk/bussbillett. Vi anbefaler deltagere å kjøpe dagskort.

FELLES OPPLEVELSER 

Oppmøte og avslutning er på Frivilligsentralen i Glads vei 47, det er ikke anledning til å hoppe inn/ut i løpet av turen. Det sosiale samværet og reiseveien er en del av totalopplevelsen. Her kan du bli kjent med hyggelige folk fra nabolaget.

Vi ønsker gamle og nye kulturentusiaster velkommen til en hyggelig dag sammen!

DAGENS TURGUIDER: Sissel, Solveig og Turid.


Hvor går neste tur?  Det blir skulpturvandring på Klosterenga Skulpturpark i bydel Gamle Oslo (utendørs) Dato onsdag 25. oktober kl 10-15. 

Klosterenga Skulpturpark er et unikt kunstnerisk bekkeløp med vakre kunstelementer utformet av billedhugger Bård Breivik. Parken er en opplevelsespark med kunst, vann og grønne områder for store og små. Personlig påmelding, ring Frivilligsentralen telefon 22 15 41 20 (mandag-torsdag 10-16). Begrenset antall plasser.

Flere nyheter
2024 © Frivilligsentralen Grefsen Kjelsås