Frivilligsentralen er åpen mandag-torsdag 10-16

Velkommen innom og delta på våre aktiviteter eller ta en kikk i Loppestuene og gjør et bruktfunn. Høstens program 2023 er klart. Følg oss gjerne på Facebook: Frivilligsentralen Grefsen Kjelsås. Vi ønsker alle en riktig god høst og gleder oss til å se deg!

Hva skjer inne på sentralen en helt vanlig uke?

Frivilligsentralen har mange spennende aktiviteter høsten 2023. Du kan delta på ulike aktiviteter og turer, eller bare stikke innom for en kaffekopp og hyggelig prat. Loppestuene er åpne for en hyggelig handel hele året, mandag-torsdag kl 10-16. Her finner du både klær, sko, pynteting, kjøkkenutstyr og bøker til en rimelig nabopris. Vi har stort loppemarked lørdag og søndag den 9-10. september 2023!

Hjelpesentralen rykker ut på oppdrag til trengende som får hjelp til hagestell, lett husarbeid og andre gjøremål.


HØSTEN 2023

MANDAG

Kl 11 UT-PÅ-TUR Bli med vår sosiale gågruppe utendørs, klær etter vær

Kl 12 MANNFOLKLUNSJ Trivelig prat og hyggelig måltid for gutta


TIRSDAG

Kl 11 STIKK-INNOM-TRIMMEN vår koselige innendørs trimgruppe

Kl 12 VAFFELTIRSDAG Servering av kaffe og nystekte vafler

Kl 13 KREATIVT SYGRUPPE for deg som liker søm og kan bruke en symaskin


ONSDAG

Kl 11 PINNER OG PRAT Strikkegruppa lager babytøy og tepper til nyfødte premature babyer (møtes annenhver onsdag, oddetallsuker)


TORSDAG

Kl 12 SUPPE-TORSDAG  Gratis suppe/lunsj i så langt det rekker

Vi har ValgCafe torsdager i august/september. Her møter du våre lokalpolitikere til en trivelig prat over en kaffekopp. Vi snakker om høstens valg og hvilke saker som er på agendaen – du kan spørre, lytte og diskutere. Alle er velkomne!


Kl 11 BOK I LUNSJEN Lesegruppa treffes annenhver torsdag (partallsuker) Oppstart er torsdag 7. september og starter med boka De kaller meg Ulven. Boklista rommer 6 bøker denne høsten, bli med du også!


ANNET

LOPPESTUENE er åpne mandag-torsdag kl 10-16

DATAHJELPEN vår IT-ekspert Tom kan hjelpe deg mobiltelefon, internett, TV, datamaskin, laptop, lesebrett og Facebook (ring oss for timebestilling)

TUR & KULTUR Vi arrangere utflukter til gallerier og museer. Eget turprogram kommer etter sommerferien, medio august. Turene har påmelding

LOPPEMARKEDER Vi har to loppemarkeder i året, vår og høst. Høstens loppemarked er lørdag + søndag 9-10. september 2023. Vi tar imot lopper fra og med 4. september for høstens loppemarked. Populære ting er pentøy, klær, sportsjakker, pyntesaker, kjøkkenutstyr, porselen og kuriosa. Vårt motto er Hele pene og rene (vi tar ikke imot møbler og elektronikk).

NYHETER Følg oss gjerne på Facebook (Frivilligsentralen Grefsen Kjelsås) for ukentlige poster med både bilder, oppskrifter og artikler

2024 © Frivilligsentralen Grefsen Kjelsås