Lesegruppa Bok-i-lunsjen møtes annenhver torsdag kl 13.00

Hvordan fungerer en lesegruppe? Vi har 7 bøker på boklista og møtes annenhver torsdag. Du leser boken på forhånd hjemme og deretter møtes vi for en hyggelig bokprat og matbit.

Høsten 2023

Elsker du bøker? Dette er gruppe for deg som litteratur og liker å snakke om bøker. Vi har en bokliste høsten 2023 og snakker om både boka og forfatterskap, deler tips og råd.

Hvordan fungerer en lesegruppe? Vi har 7 bøker på høstlista og møtes annenhver torsdag til lunsj og bokprat. Du leser boken på forhånd hjemme og deretter møtes vi for en hyggelig bokprat og matbit. Første treff er torsdag 7. september kl 13, da trenger du ikke å lese noe på forhånd, vi har ÅPEN BOK og prater om ulike bøker vi har lest i sommerferien. 

Første bok på lista De kaller meg ulven har lesetreff torsdag 21. september. Forfatteren Zeshan Shakar er oppvokst på Stovner i Oslo og fikk flere priser for sin oppvekstroman Tante Ulrikkes vei (Gyldendal 2017). Du kan hoppe inn i lesegruppa når du ønsker, alle er velkomne!

DATOER OG BOKLISTE HØSTEN 2023

Torsdag 7. sept ÅPEN BOK - Hva leste DU i sommerferien?

Bodil forteller om boka Det store grønne teltet


Torsdag 21. sept De kaller meg ulven av Zeshan Shakar

Torsdag 5. okt Kvit norsk mann av Brynjulf Jung Tjønn

Torsdag 19. okt Tredve dager i Sandefjord av Vigdis Hjorth

Torsdag 2. nov Forelskelsene av spanske Javier Marias

Torsdag 16. nov Mormor hilser og sier unnskyld av svenske Fredrik Backman

Torsdag 30. nov NOVELLER (et utvalg) av Kjell Askildsen

Torsdag 7. desember JULETREFF og avslutning (gavedryss) 


Tips: Noen av bøkene kan lånes gratis på biblioteket (bestill og reserver nå) mens andre bøker er i salg. ARK-kjeden, Nordli-kjeden og større dagligvarebutikker har ofte kampanjetilbud i butikk og på nett. Du finner bibliotek på Sandakersenteret, to bokhandlere på Storosenteret, på Tåsensenteret og Linderundsenteret. 

Lesehest eller på jakt etter en fin gave? På Frivilligsentralen har Loppestuene masse flotte bruktbøker fra kr 10 og 20, kom innom og gjør et kupp i våre bokhyller!

2024 © Frivilligsentralen Grefsen Kjelsås