Bli med gruppa Tur og Kultur på utstillinger (personlig påmelding) Høstutstillignen onsdag 4. oktober kl 10

Turgruppa Tur og Kultur er en perfekt aktivitet for deg som vi oppleve kultur og bli kjent med nye folk. Mange ønsker noen å reise sammen med, du er ikke alene, her finner du et flott felleskap og trivelige folk. Første tur er HØSTUTSTILLINGEN på Kunstnernes Hus, onsdag 4. oktober kl 10. Andre tur blir onsdag 25. oktober til SKULPTURPARKEN for å se billedhogger Breiviks vakre kunstverk langs bekkefaret (utendørs)

Er du glad i kunst og kultur?

Vi besøker lokale museer og gallerier, vi reiser i samlet flokk. Noen ganger tar vi trikken eller avtaler skyss egne biler. Innimellom drar vi på lengre dagsturer og hyrer inn busstransport. Oppmøte og avslutning er alltid på Frivilligsentralen i Glads vei 47 på Grefsen. Vi spiser lunsj sammen på turen. 

Høstens turprogram 2023 legges ut forløpende (turene har påmelding og rotasjon slik at flere kan delta). For at flere skal få muligheten til delta kan man ikke melde seg på alle turer i en vending. Ved stor pågang vil det være venteliste/rotasjon. Turene holdes på ulike dager, ikke fast ukedag. Vi har tur ca annenhver uke.

Tur og Kultur er en perfekt aktivitet for deg som vi oppleve kultur og bli kjent med nye folk. Mange ønsker noen å reise sammen med, du er ikke alene, her finner du et flott felleskap og trivelige folk.

Eksempel på våre turer

Besøke Nasjonalmuseet, Båttur til Hovedøya, Harryhandel til Sverige, Kistefos Museum, Hadeland Glassverk, Folkemuseet på Bygdøy, Skulpturparken Ekeberg, Munchmuseet, Fine Art Gallery Tjuvholmen, Teknisk Museum, Miniatyrflaske-museet Oslo, Akershus Festning, Botanisk Hage og Vigelandsparken m/Vigelandsmuseet.

En vanlig kulturdag er ca 4+ timer, ofte fra kl 10-14. de fleste turene er i Oslo-området. Ved langturer utenfor Oslo blir det heldagstur med lengre varighet og tilpasses etter reisemål. 

Kom gjerne med tips til reisemål!

2024 © Frivilligsentralen Grefsen Kjelsås